|   
    MENIU :
 Home
 Realizam
 Soft interactiv
 Lucrari/Cursuri
 Download
 Dispozitive - Circuite
 Biblioteca - Simboluri
 Librarie
 Dictionar explicativ
 Biblioteca - Carti
 Magazine
 Scheme
 Anunturi
 Forum
 Articole
 Linkuri
 Contact

 Revista InfoElectronica
noua revista infoelectronica

  
Maguay Lan Party Comentarii(0)

Eroi cu puteri mistice,masini rapide, sportivi virtuali de performanta si tintari de elita - este ceea ce Liga Studentilor Electronisti, impreuna cu Maguay va ofera in cadrul competitiei de gaming Magyay Lan Party, ce se va desfasura in decursul zilei de 32 martie 2012.


Aflat la cea de-a doua editie in parteneriat cu Maguay,swiss replica watches concursul s-a dovedit a fi foarte swiss replica watches popular in randurile studentilor, Rolex Replica Watches ce descopera in sine puteri nedanuite si o acerba dorinta de competitie.replicas relojes In cadrul editiei anterioare, au participat aproximativ 200 de gameri infocati si 100 de vizitatori, ce au petrecut o noapte de neuitat in spiritul competitiei si au fost premiati pe masura efortului depus.

In cadrul competitiei de anul acesta, inscrierile se fac pe site-ul www.lanparty.les.org.ro pentru urmatoarele jocuri:

FIFA 11 - Simulator Sportiv (Fotbal), DotA (Defense of the Ancients) -, MOBA (Multiplayer Online Battle Arena (maximum 16 echipe a cate 5 membri), CS/Counter Strike - FPS (First Person Shooter) (maximum 16 echipe a cate 5 membri), NFSMW (Need For Speed Most Wanted) - Simulator Auto.

Competitia se va desfasura in Cantina Leu din cadrul facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei,in doua etape, prima avand loc intre orele 12:00 - 18:00, duelandu-se pasionatii de Conter Strike si NFS,replika órák urmand ca de la orele 19:00 sa inceapa competitia intre jucatorii de CotA si FIFA. Premiile castigatorilor vor fi asigurate de catere MAGUAY si partenerii sai,replicas de relojes Microsoft si Kingston.

Acest concurs este organizat de jucatori si este locul in care a fi pro gamer inseamna a fi vedeta.


  Comentarii(0)

  

 Facebook:


   Yahoo ID:
 
Site Admin:
Yahoo Messenger Status  
 
Redactor Sef Revista:
Yahoo Messenger Status  
 
Webmaster:
Yahoo Messenger Status  
 

 STATISTICI :  Vizitatori unici: 165157  Accesari: 2646287  Ultimul Update: 01 Septembrie 2008
  © 2011 InfoElectronica
   Powered by DigitalServ.Ro MEDIA