|   
    MENIU :
 Home
 Realizam
 Soft interactiv
 Lucrari/Cursuri
 Download
 Dispozitive - Circuite
 Biblioteca - Simboluri
 Librarie
 Dictionar explicativ
 Biblioteca - Carti
 Magazine
 Scheme
 Anunturi
 Forum
 Articole
 Linkuri
 Contact

 Revista InfoElectronica
noua revista infoelectronica

  
MINISTERUL COMUNICATIILOR SI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI (Dezbatere pe tema radiatiilor electromagnetice) Comentarii(0)

MINISTERUL COMUNICATIILOR SI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI
Compartimentul de Informare si Relatii Publice


COMUNICAT DE PRESA

Dezbatere pe tema radiatiilor electromagnetice


Ieri, 31 iulie 2006, la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a avut loc o noua intalnire din seria de intalniri, initiate de MCTI, intre reprezentantii ministerului, ai Institului de Sanatate Publica, Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor, o organizatie nonguvernamentala, si reprezentanti ai operatorilor de telefonie mobila, Luxury Panerai Watches care a avut drept scop lamurirea unor aspecte legate de amplasarea antenelor GSM in vecinatatea imobilelor de locuinte.

Anterior acestor reuniuni, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a demarat un program prin intermediul caruia intr-o prima etapa se va realiza o campanie de informare a cetatenilor asupra presupuselor efecte pe care antenele GSM le-ar putea avea sau nu asupra sanatatii prin amplasarea lor in vecinatatea imobilelor de locuinte. In acest context,replica rolex MCTI a dorit sa informeze APC asupra prevederilor legale in domeniu si asupra datelor stiintifice existente in acest moment, astfel incat orice potentiala nelamurire sa aiba un raspuns, Omega Replica subliniind totodata intentiile din cadrul programului mai sus mentionat cu privire la realizarea unui studiu referitor la impactul pe care echipamentele radio de emisie/receptie (antene, radio-relee, telefoane mobile etc) le pot avea asupra sanatatii umane.

Reprezentantii MCTI au insistat asupra faptului ca orice afirmatie facuta in mijloacele de informare in masa trebuie sustinuta cu argumente stiintifice validate de organisme recunoscute si acreditate. Toate studiile efectuate pana in prezent nu au demonstrat existanta pe termen lung a unor efecte nocive ale undelor electromagnetice asupra sanatatii umane. Reglementarile in domeniu sunt foarte clare, Luxury Replica Watches Romania fiind si in aceasta privinta aliniata la normele europene.

Pana la aceasta data au avut loc mai multe intalniri intre reprezentantii MCTI, specialistii din cadrul Institutului de Sanatate Publica si reprezentantii operatorilor de telefonie mobila, care au stabilit mai multe etape si actiuni ce vor fi intreprinse pentru informarea corecta si obiectiva a cetatenilor si pentru evitarea raspandirii unor zvonuri nefondate.

Primul pas pe care il va face MCTI va fi publicarea in toamna acestui an a unei brosuri care va cuprinde toate informatiile legate de undele electromagnetice, rezultatele studiilor efectuate pana in prezent, precum si detaliile de contact ale institutiilor abilitate sa se implice in rezolvarea reclamatiilor privind echipamentele de comunicatii.

  Comentarii(0)

  

 Facebook:


   Yahoo ID:
 
Site Admin:
Yahoo Messenger Status  
 
Redactor Sef Revista:
Yahoo Messenger Status  
 
Webmaster:
Yahoo Messenger Status  
 

 STATISTICI :  Vizitatori unici: 165159  Accesari: 2646302  Ultimul Update: 01 Septembrie 2008
  © 2011 InfoElectronica
   Powered by DigitalServ.Ro MEDIA